V.A.B.

Idag har jag vabbat med Miomannen. Han har feber och är förkyld. Stackars lilla Mioman. Han är hängig! Har inte gjort många knop idag. Vi har suttit i soffan och lagt pussel hela fm, sedan gjorde jag lite våfflor tills systeryster kom med Englavännen och kusinerna A & T från dagis.  Nu sover han i soffan. Imorn är det sambo pappa J's tur att vara hemma. 

Englavännen ska på familjegympa som vanligt. Sambo pappa J får följa med henne dit i dag. Kusinerna A & T ska också dit och det är tur det, för Englavännen var inge sugen på att gå dit utan Mioman.
Igår var jag på simhallen igen för första gången sedan min lilla knäolycka... Jag haltade fram och det gick inte direkt fort. Jag var ju livrädd att jag skulle halka och knäcka till knät igen. Men det gick hyfsat bra.
Allt för nu, klart slut och på återseende!

Mârten

Mârtenshelg i säffle. Stapplade runt lite på stan igår efter jobbet. Köpte sockervadd och godishjul till mina små juveler. Dom var så nöjda så. Tivolit får vi ta i morgon efter simträningen. Det är halv priset på karusellerna då. Och med mina vilddjur blir det en del pengar att spara om vi väntar tills på söndag.
När vi kom hem från allt trängsel på stan hängde det en plastpåse på dörren. Det var snälla Svamp fen som hade varit och hälsat på. En kasse full med kanareller!!! Gott gotti gott gott..!! Det får bli varma mackor med kantarellstuvning  i morgon kväll. Smask!
Jag och kära mor var på tyrolerafton igår också. Trubaduren var helt ok, ölen var god men det var ganska dåligt med folk där. Men vi hade en trevlig kväll iaf. 
I kväll är jag gräsänka för sambo pappa J är på "grabb fest" i Getebol. Kära mor kommer hit och håller mej sällskap ett tag. Skönt det. Just nu sitter mina juveler och tittar på Bolibompa. Lungt och skönt. Ska snart gå upp och natta dom. Sedan är det min tur att få lördagsgodis!!!

Lönelyft :)

Idag fick jag reda på min nya lön. Det var upplyftande! Jag fick 11% i ökning. Det är väl inte så illa?! Jag känner mej iaf nöjd.
Efter jobbet var jag med Engla till Färg & Form och hon tog hål i örat! Hon ville bara ta i ett dock.... Det andra får vi ta en annan gång.. Hon var såå nöjd.
Mio fick följa med mormor till McDonalds. Han hade tjänat ihop tillräkligt många guldstjärnor för att få denna belöning. Han var stolt. Det är nämligen så, att mina kära juveler har ett litet belönings schema och när dom varit duktiga får dom sätta dit en guldstjärna. Engla ligger en stjärna före Mio och det är lite tungt för honom. Hon var alltså på McD igår. Detta är för att de ska lära sej att ta konsekveserna av vad de gör. Det funkar faktiskt bra. Nästa belöning är ett biobesök. Dit har dom långt kvar....
Mitt knä känns lite bättre för varje dag som går men har fortfarande två extra ben när jag är på jobbet. Jag hoppas verkligen att det är bra till nästa vecka för då ska vi fira en kompis genom att åka till Götet och titta på "Ladies Night" med Martin Stenmark, Peter Stormare och Henrik Hjält. Det ska bli kul. Hoppas som sagt att jag orkar gå ordentligt bara. Anar att det blir en del shopping också...
Nu till helgen är det mârten. Då krävs det också lite benstyrka. Barnen har redan spanat in tivolit och man måste ju ut och köpa lite marknadsgodis och kokostoppar!!
Nog för nu.

lunchbiffar och kvällspizza

Ja, jag är fortfarande halt och lytt. Jag kunde inte vara med på simskolan så snälla Sambo pappa J hoppade in i mitt ställe i Baddaren Blå. Systeryster tog mitt pass i Silver Pingvinen. *Tacksam*
Innan alla barn, sambo pappa J och systeryster åkte iväg till simhallen så var det söndagslunch hos kära mor. Vi fick potatisgratäng och pannbiff med kantarellsås. Smask! Bror var hemma en kort sväng från Borås denna helgen så det var trevligt att träffa honom en stund. Han var hemma av den enkla anledningen att han hjälpte lillasyster att flytta in i sin nya, renoverade, lilla etta. Dom körde flyttlas hela lördagskvällen.  Jag kunde inte hjälpa till...
Lillasyster och husse var också hos kära mor på lunch. Kulkul! Sedan drog ungdomarna till K-stad och kollade på nån jätteviktig fotbollsmatch på Score. Notera att dit räknas man inte längre eftersom man inte blev tillfrågad.... Kanske är det så att man börjar bli gammal trots allt....
Jaja, vi lite mognare i familjen åkte hem till systeryster och tog en kaffe för att sedan bestämma oss för att göra tortillapizza. gottgottigottgott.
Nu väntar jag bara på att sista lilla juvelen ska somna så jag ta fram STOORA godispåsen!! Muhahahaha.......

I morn blir det jobb igen.


Detta är jag, vi och allt runtomkring...


Jag, fröken C, är en ständigt godissugen, förnärnvarande haltande, (ganska) hårt jobbande tvåbarns mor. Jag ska snart nå de ärofyllda trettio åren. Har ingen kris..!
Mina små busisar, Englavännen och Miomannen delar jag med min sambo Pappa J.  Vi bor i ett stort, gult, något solblekt hus i utkanten av lilla staden Säffle.
Jag jobbar som liten, (o?)betydlig kontorsråtta på ett företag i stan. Kallar mej lite fräsigt för "shipping coordinator". Sambo pappa J jobbar på ett lastbilsflakbyggarställe, där han lägger en och annan kabel... :) Vi kallar det för elektriker helt enkelt.
Mina små juveler går på dagis, fast det heter ju förskola, alldeles i närheten. Mellan alla busigheter har dom hunnit med att fylla fem resp. tre år!!
Två katter förgyller också vår tillvaro. Skrutt är ganska lat och var lilte ensam, så han mådde väldigt bra av att få en busig liten Coco att leka med för 1,5 år sedan.

Så detta är vi, typ. Mer information om vår vardag kommer ju lite då och då.
Tills dess.... Sov gott!

Här är mina godingar, påsken 2008.
Påsk 2008

Välkommen till min nya blogg!

Hej Alla!

Då har jag öppnat en blogg då... det blir nog så om man varit hemma från jobbet ett tag.
det är nämligen så att fröken C varit ute på galej och fått knät ur led. Förra lördagsnatten tillbringade jag alltså på akuten i k-stad. När jag fått morfin av snälla läkaren så fixade han knät på mej. Tack Panos! *igen*
Så nu har man vart hemma i en vecka och åkte dessutom på jordens förkylning! feber, halsont och snor! Inge vidare! Och som om inte detta vore nog, så har barna haft magsjukan under veckan. En lindig version men ändå..!! Så pappa J har varit hemma och pysslat om hela familjen. Heeeela veckan..!

I morn är det simskola som vanligt. Men jag kan ju inte gå dit. Halkar väl och slår ihjäl mej om jag steppar omkring inne i badhuset med kryckorna...

Ska faktiskt bli skönt att komma utanför väggarna  och till jobbet på måndag. 2008-09-20 @ 19:52:53 Permalink

RSS 2.0