suck....

Å jisses! Bara en dag kvar! Buhubuhu... Tycker det känns lite jobbigt faktiskt. Trodde inte att jag skulle bry mej nått värst men jo då, det känns... har massor att göra ikväll. Ska städa båda toaletterna och köket, torka alla golv, göra glasstårtorna, handla det sista och göra i ordning kläderna. Tur att jag har sambo pappa J..!!
På torsdag ska vi på spökfest med barnen så jag måste fixa maskeradkläder också.

panik....

den mest ångestfyllda dagen i mitt liv närmar sej med stormsteg!! Jag ska fylla 30!!! Nej, det kanske inte är så farligt men jag har nog lite 30-års kris... faktiskt... När man är 30 är man ju liksom vuxen på riktigt.. Man är medelålders!! suck!
Det blir kalas med släkten och jag tror det kommer 37 st. Det blir lite tight om plats men finns det hjärterum så  ...
det ska nog gå bra. har beslutat mej för att bara bjuda på smörgåstårta och en enkel tårta. Jag har inte energi att laga mat till så många.
Nu måste jag dra igång med städningen. Vi ska iväg till kära mor på lunch före simningen så det blir inte så mkt tid över idag.

Att fundera på inför julklappshysterin...

Köp kort och presenter hos UNICEF


Måndag igen ...

Måndag igen! Helgerna går väldigt fort...  
I torsdags var jag, kära mor, systeryster och lillasyster i Ullared. Strax efter kl fyra på morgonen rullade bilen från Säffle. Det blev några bensträckare på vägen och vi turades om att köra. Väl dr vässade vi armbågarna och gav oss in i folkvimlet. Det var ingen kö för att komma in och vi behövde inte stå i kö till kassorna senare heller. Tur för oss! Jag köpte mest kläder till barna. Hade tänkt mej att shoppa lite julklappar också men det blev liksom inte av. Vi tog vägen förbi Borås hem och hälsade på lillebror och Lisa. Lisa har fyllt år så vi gav henne en liten present och tårta. Sedan blev vi kvar där en god stund. Kollade på hockey och såg Färjestad förlora borta mot LHC. *suck* Runt klockan ett på natten var vi hemma iSäffle igen. Lååång dag..., men kul!
I lördags var jag, sambo pappa J och Suss hos Spanarn i Lidköping på 30-års fest. Det var väldigt trevligt. Vi var på Lindärva Gårdspub. Jättemysigt ställe och kanon god mat! Vi drog hemöver när klockan närmade sej ett och var hemma i sängen runt tre tiden.
nog för nu...


Lekpark funnen!

Äntligen hittade vi den omtalade lekparken!! Den var faktiskt bra. Stor och mkt att göra där. Det var inte så mkt barn där heller. Bara några pojkar som sprang omkring. Englavännen och Mioman lekte ett bra tag. När vi skulle gå tillbaka till bilen blev vi stannade av en kille. Han berättade att han var frå nSomalia och att hanvarit i Sverige i åtta månader.... Jaha... Ok... vad säger man... Antar att han bara ville öva lite svenska... Han var ganska svår att förstå men med lite vilja så.
Barnen somnade till Bollibompa idag. Jag orkar inte bära Englavännen uppför trappen med mitt kassa knä så jag fick väcka henne. Inte så kul.  Passade på att duscha henne också när hon ändå var vaken. Mamma var inte speciellt populär då...!! Men nu sover hon igen och allt är frid och fröjd.
Husse klarade körkortet idag också. Grattis till honom!!

Manic Monday :(

Tråk-Måndag igen... Helgerna går alldeles för fort! 
I går var det iaf simskola för barna och mej. Mioman tog sitt först simmärke (Baddaren) och har var sprickfärdig av stolthet!! Han klarade alltså att doppa huvudet, bubbla under vattnet och göra frånskjut med ansiktet i vattnet, allt fem gånger. Han var sååå glad!! Englavännen tog också ett märke igår. Silver pingvinen heter det. Man ska plocka upp tyngder från botten, simma 10 m. och flyta i tio sekunder. Hon var jätteduktig! Det var inga problem alls! Hela Englas simgrupp klarade märket igår.  Efter simningen åkter vi till systeryster och där fick vi nachos. *smask* Kära mor,  Lillasyster och Husse var där också. Mio somnade i soffan innan Bollibompa var slut. Han var nog jättesliten efter simningen. Dessto piggare var han i morse... *Zzzznark*
På lördag var vi hemma hela dan. Fick barna till att hjälpa till med städningen i deras lekrum. Hjälp, vad det var lortigt där!!! Sedan var dom ute och lekte medan jag dammsög vidare. Sambo pappa J var på taket hela lördag och söndag.
På lördag kväll kom lillasyster, Frecke och Robin M på besök. Spelade Guitar Hero och drack gin & tonic. Mmmm...
På lördag kom också min snälla moster S med top secret-filmen. Hurra! Den tittade jag på igår.
Nog för nu. Skriver ev. mer ikväll.

Äntligen fredag!!

Ljuva fredag! Det är verkligen underbart att få sjunka ner i tv-soffan på fredagkväll och veta att man har heeela helgen framför sej! ..men vi är inte där än...
Kl fem idag ska jag och Englavännen till bowlinghallen. Hon har avslutning med FF's Fotbollskul idag. Det ska bli roligt. Miomannen får vara hemma hos sambo pappa J och ev. får dom köra min systeryster och svågern till fest.
Jag ska försöka hinna med att hämta ut min antibiotika också. Har äntligen fått det för min hy. Det känns bra. Hoppas det hjälper. Har ätit "Diane" nu i ett halvår och det har funkat mot acnen men jag samlar vatten och är svullen överallt samt blev överkänslig mot mina kontaktlinser så det känns inte som ett bra alternativ. Har gått upp några kilon också och det skyller jag direkt på Diane... Så jag sätter allt mitt hopp till antibiotikan ist.
Hoppas också att mina superduper kur kommer snart... Den ska göra mej smal och vacker...
Var hos sjukgymnast Morten igår med mitt knä. Han beordrade mej träning! Träning?? Måste träna upp lårmuskularuren för det är den, tillsammans med senor och annat, som håller knäskålen på plats. Så det blir väl till att skriva in sej på Panatta... *pust*
I morn kanske jag ska ta med barna och leta efter lillasysters påstådda lekpark igen. Vi hittade den inte förra gången men nu tror jag att jag vet var den är...
Nej, nu är min lunchrast snart slut och jag har läst att man kan få sparken om man bloggar på arbetstid så jag får nog logga ur nu.
Ha det gott,....
igelkott!
...........................................................................................................................................................................................................................
Go kväll!
Hemkommen efter fotbollsavslutning i bowlinghallen. Det var kul. Barnen bowlade i en timme sedan fick dom korv & strips och ett pris för att dom varit så duktiga under säsongen. Kul!
Jag och englavännen myser i soffan,  tittar på nalle Puh och äter popcorn. Miomannen sover och Sambo pappa J har lämnat hemmet för en gitarr- och sångkväll i Brosäter. 
Strax börjar Idol och det får man väl kika på. Moster S kommer hit med Top Secret i morgon!! Kulkul för mej!
Planerar och funderar på mitt födelsedagskalas. Om alla kommer blir vi runt 50 pers.... Var ska alla dom sitta då?? Hmm... Får väl fundera ut nått... Flytta ner lite extra bord från vinden. det blir trångt men finns det hjärterum så finns det sjärterum!
Ha't bra.


Filmsugen och Datorn ockuperad...

... av 3-åring. Jag får ta till mobilen! Miomannen sitter och leker med den. Han spelar på Bollibompa-webben. Ganska duktig faktiskt. Idag går en av mina gamla favorit filmer på tv. Top Secret! Och jag kan inte se den! Buhuhu!! Den går på TV4 film och den kanalen har inte jag. Snyft... Och ingen känner jag som kan spela in den heller :( Livet känns tungt... Den är verkligen superbra! Iaf var den det sist jag såg den, för sådär en tio-elva år sen... Val Kilmer spelar huvudrollen. Bara en sån sak..!

Kort på mina godingar!!


Livstid...

Nu är han äntligen dömd! Jag hoppas innerligt att livstids fängelse verkligen ÄR livstid. Troligen är det väl inte så... men Anders Eklund borde aldrig mer få vistas bland människor. Han skulle verkligen få sitta resten av sitt ilv instängd... Jag är väldigt skeptisk till att han kan "botas"...  Usch! Han kallas visst för Sveriges Mest Hatade Man. 
Drygt 210.000 kr fick lilla Englas familj i skadestånd... Känns oerhört futtigt när man förlorat ett barn...
Ahhh....!!!! Jag blir så arg!!!

Guys and Dolls, Ladies Night och söndagssim

I helgen har jag varit i riktigt aktiv!! På fredag kväll var jag, sambo pappa , kära mor och systeryster på premiär av Guys and Dolls på SäffleOperan. Vi träffades hos kära mor en timme före och tog ett par glas vin. Sedan var det mingel med champange och snittar innan föreställningen. Vi bjöds också på kaffe och massarin i pausen. Det var riktigt trevligt. Teatern var bra.
Sedan åkte jag, Su, Cass och Mona till Gbg under lördag och söndag. Vi gick omkring på Nordstan under lördagen (jag köpte små söta kistor till barna och servetter..) och sedan på kvällen gick vi in på Scandinavium och tittade på underbara Martin Stenmark, konstiga Peter Stormare och roliga ,gulliga Henrik Hjelt i "Ladies Night". Showen har fått väldigt dålig kritik men jag tyckte den va bra... Efter showen var det disco med dansanta daniel DaSilva och  Bygglovs-Matte som DJ's. DaSilva är ju ganska snygg faktiskt...
Sedan bar det av hemmåt redan klockan tio på söndag fm. Jag har ju simning kvart i två och de andra ville också hem i tid. Simningen gick bra idag. Vi provade att dela upp gruppen i smågrupper. Det funkade jättebra. Lilla Mioman klarar nog baddaren nästa vecka. Englavännen är också jätteduktig. Hon simmar 12,5 m. helt själv och klarar snart silver fisken. *stolt mamma*

krig och frissering

Sitter på jobbet och surfar runt lite. Det är lite körigt här på jobbet just nu. Det finns en människa som bara söker konflikter. När h*n inte deltar själv i bråken ser h*n till att andra blir osams. Det är inte bra alls. Jag försöker att hålla mej så neutral som möjligt men det är svårt och jobbigt. Konflikter hela tiden...  *pust* Det tar på krafterna...
Återkommer
....................................................................
Efter en välbehövlig paus från jobbet är jag nu tillbaka. Jag passade på att åka och frissa till mej lite under lunchen. Känns skönt att få bort lite risiga toppar... fanns visst gott om dom...
Ska försöka sluta jobbet runt två tiden idag. orkar inte ...  Ska på kalas till svågern i kväll också. Måste stryka kläderna och fixa till oss innan vi drar dit.  Vore trevligt om man hann med en sväng till Kappahl också... fast det är ju inte livsviktigt förstås... ;)
Back to work..


Mobil-blogg

Testar att blogga mobilt. Verkar ju funka även för mej... Hyfsat iaf. Hade skrivit ett långt inlägg och sedan försvann det bara... Idag letade vi efter en lekpark som lillasyster hade tipsat mej om. Vi fick ge upp! Det var visst en jättebra lekplats med massa roliga saker. Men vi får fortsätta leta en annan dag. Imorn fyller svågern år så då blir det kalas. Klart slut!

RSS 2.0