suck....

Å jisses! Bara en dag kvar! Buhubuhu... Tycker det känns lite jobbigt faktiskt. Trodde inte att jag skulle bry mej nått värst men jo då, det känns... har massor att göra ikväll. Ska städa båda toaletterna och köket, torka alla golv, göra glasstårtorna, handla det sista och göra i ordning kläderna. Tur att jag har sambo pappa J..!!
På torsdag ska vi på spökfest med barnen så jag måste fixa maskeradkläder också.

Kommentarer
Postat av: Marie E

Hej!

Japp, Lettlandspaket lämnar man in på Bussgods här i stan! (För bara 88 kr!). Det är i första hand mat de behöver, (basvaror som mjöl, socker, kaffe etc) men vi brukar skicka med några leksaker till barnen i familjen och kanske något klädesplagg oxå. Dessvärre brukar paketet bli tungt väldigt fort... så man får packa med omsorg. Här ska det bli tradition att låta barnen vara med och packa varje år! Står mycket mer på www.hoppetsstjarna.se (finns även en film som visar hur man ska packa) Och grattis i förskott.....!!

2008-10-28 @ 08:24:52
URL: http://www.familjenekstrom.com
Postat av: M igen

...Glömde skriva, hygienartiklar (tandborstar, tandkräm, tvål, schampo) ska man helst packa ner också, fast det (och allt annat man behöver veta) står på sajten. Bland annat behövs en speciell talong (skrivs ut från hemsidan) för att få det rabatterade fraktpriset hos Bussgods.

2008-10-28 @ 08:31:10
URL: http://www.familjenekstrom.com
Postat av: Moster S

Ja imorgon kommer vi....:))))

Kram

2008-10-28 @ 12:21:12
URL: http://stirserudsbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0