Testas att blogga från mobilen nu. Funkar ...

Testas att blogga från mobilen nu. Funkar det tro? :-P


Manic Monday

It's just another manic Monday... nästan. Det är ju första måndagen som jag och Ch bor ihop Det är ju verkligen en speciell måndag det :)

Helgen gick fort som vanligt.
Fredag: Kvällen bjöd på trevlig liten tjejträff. Skvaller, god sallad och vitt vin. Mysigt!
Lördag: Snabb resa till Åmål med mor och systeryster. Mor införskaffade en madrass till sin nya fina dagbädd i sitt nya fina bibliotek. Ch hämtade upp mej hos Mor och vi drog iväg till K-stad. Lite IKEA, lite Bergvik och sedan LLA där Färjestad mötte MODO. Vinst! Missade dock den rafflande avslutning eftersom vi åkte tidigare för att hinna hem till vårt lilla supriseparty för Husse. Han blev minst sagt överraskad när vi stod där och sjöng så ljuvt för honom :D
Söndag: Som vanligt bar det av till simhallen och träning. Först Miomans grupp och sedan Englavännens. Det flöt på riktigt bra. Köpte mej en ny baddräkt till pangpris också. Endast sextio svenska riksdaler Perfekt! :)
Idag: Ska med mamma hem och bära lite böcker till hennes nya bibliotek/tv-rum. Det blir jättefint därinne :) Kan hända att jag laddar upp lite bilder så ni får se.
Håller tummarna väldigt hårt idag för min vän och hoppas innerligt att allt går bra.

Over and out

Tillbax :)

Jaha, då var man tillbaka till gamla bloggen då. Så kan det gå..
Såg att jag inte skrivit här sedan november 09 och det var då jag bytte till hemsida ist. Men nu ska den läggas ner och jag börjar blogga här igen ist.

Nu har äntligen Ch flyttat upp och börjat sitt jobb på AudioViodeo. Kanon tycker jag. Och han också hoppas jag ;) Och barna tycker det är jättekul också. Vilket ju är en förutsättning för att det ska funka :)

I kväll ska jag och gamla tjejgänget träffas och äta pizza. Det ska bli kul. Det var så längesedan nu.
I övrigt så bjuder helgen på hockey i LLA på lördag och 25års kalas och simskola på söndag.
Det är familjeträff med föräldragruppen i morgon som jag missar IGEN! Tråkigt. Men hade ju bokat in hockey och är bjuden på fest så det passar inte den här gången heller. J har barna hos sej och han ska gå dit iaf.

Nej, nu är min lunchrast slut och det är dags att fortsätta med arbetet.

So long, långkalsong :D

RSS 2.0